Welkom op de Internetpagina van ARCUS, uitgaansbureau voor singles. Op deze eerste pagina vindt u informatie over ARCUS en wat ARCUS voor u kan betekenen. Voor meer informatie kunt u het menu hierboven gebruiken.

Op deze pagina :

Helemaal onderaan deze pagina kunt u ons adres vinden

Wat is ARCUS ?

> Bekijk een artikel over arcus uit het eindhovens dagblad van 24 december 2003

ARCUS is een uitgaans- en activiteitenbureau dat zich richt op de steeds groter groeiende groep singles in de regio Zuidoost- en Midden Brabant. Singles, die graag uitgaan met een gelijkgestemd gezelschap. Singles met een brede belangstelling. Mensen die hun vrije tijd graag invullen met het ondernemen van gevarieerde activiteiten en daardoor vele nieuwe gezichten zien en beter leren kennen.

ARCUS biedt u de mogelijkheid om op een prettige en ongedwongen wijze andere mensen te ontmoeten en uw vriendenkring uit te breiden. Hoe? Gewoon gezellig een avondje uit naar het theater, een sportieve dagactiviteit ondernemen of een bijzonder evenement bijwonen. Overzicht


Een greep uit onze activiteiten :

  • theater- en concertbezoek,
  • diners, dansen, bowlen, snooker en kruisboogschieten,
  • tennis, zeilen, ballonvaren, wandelen en fietstochten,
  • kanovaren, puzzeltochten en droppings,
  • stedenbezoek, korte vakanties en wijnproeven
  • een kookdemonstratie, musea bezoeken of bridgen,
  • bijzondere evenementen
  • op ons maandelijkse Happy Hour kunt u met tientallen mede singles de maand gezellig afsluiten. Mocht er iemand in uw kennissenkring interesse hebben voor ARCUS, dan is hij of zij tijdens deze gelegenheid van harte welkom.
  • Voor een actueel overzicht van de activiteiten kunt u hier klikken

Overzicht

Wat kost een lidmaatschap ?

  • Het lidmaatschap bedraagt € 135,00 per jaar. Voor een lidmaadschap van 6 maanden betaalt u € 85,00. Een eenmalig kennismakings-abonnement van 3 maanden kost € 47,50 Overzicht

Wat bieden wij u ?

ARCUS organiseert een bezoek of deelname aan een scala van culturele evenementen. Maar dat is niet alles. Ook tal van andere activiteiten, zelfs die waaraan u mogelijk nog niet eerder gedacht heeft, worden regelmatig in de agenda opgenomen. Overzicht

Hoe werkt ARCUS ?

Elke maand ontvangt u als ARCUS-lid de maandagenda. In deze agenda worden 10-12 uitgaansmogelijkheden vermeld en toegelicht, met daarbij de prijs. De prijzen zijn inclusief € 4,75 reserverings- en organisatiekosten, exclusief de kosten voor diners en consumpties. Met behulp van het aanmeldingsformulier kunt u zich voor een of meerdere mogelijkheden opgeven. Natuurlijk is inschrijving niet iedere maand verplicht. Wij laten het geheel aan u over aan hoeveel uitstapjes u wilt deelnemen.

ARCUS stelt per activiteit een gezelschap samen van 4 tot 8 personen. De samenstelling van de groepjes vindt plaats op basis van leeftijd en interesse. Er wordt gestreefd naar een gelijke man/vrouw verhouding in het gezelschap. Afhankelijk van de soort activiteit kunnen grotere groepen samengesteld worden.

Uiterlijk een week voor de datum ontvangt u een bevestiging van uw deelname. Hierop wordt alle informatie vermeld die u nodig heeft, zoals plaats en tijd van ontmoeting.

U wordt op de plaats van ontmoeting verwelkomd door iemand van de ARCUS-leiding. Hij of zij stelt u voor aan de andere leden van het gezelschap. De eventuele toegangsbewijzen worden hier aan u overhandigd.

ARCUS wenst u vervolgens een prettige avond.

Mocht er iemand zijn uit uw kenissenkring interesse hebben voor Arcus, dan bestaat de mogelijkheid om eenmalig, vrijblijvend, aan een activiteit deel te nemen. Overzicht

 


Postbus 312
5660 AH Geldrop
Telefoon/Fax : 040-2859101

Handelsregister Kamer van Koophandel
Eindhoven, nr 17084006

Sites for Singles Nederland - WebRing